Garlic Queen

Hét knoflookrestaurant van Amsterdam!

In 1997 openden John en Geert Garlic Queen: het eerste knoflookrestaurant van Nederland. Het bleek een gouden greep. Nederlandse media doken bovenop het bijzondere concept. En culinair recensent Johannes van Dam beloonde het restaurant met een 9 in het Parool. Een droomstart dus.

Nu, ruim 25 jaar verder, is Garlic Queen niet meer weg te denken uit de Reguliersdwarsstraat. Vaste- en nieuwe klanten weten hun weg naar het intieme restaurant te vinden. Voor de fantastische gerechten van Geert, de koninklijke service van John of omdat ze nieuwsgierig zijn naar de speciaal voor Garlic Queen gebrouwen knoflooklikeur of knoflookbier.

biologische producten en veel liefde

Het geheim van Garlic Queen? Constante kwaliteit. John en Geert zorgen al sinds 1997 samen voor service met een gouden randje en gerechten om je vingers bij af te likken. Hun Garlic Baker en runderstoofpot zijn inmiddels echte klassiekers. De gerechten worden bereid met biologische producten en veel liefde. Het belangrijkste ingrediënt, knoflook, komt elke dag vers van Biesheuvel Knoflook, uit een dorpje in de kop van Noord-Holland: Slootdorp.